tjugoett - lean in close to my record player on the floor, so this is what the volume knob's for


Våren har kommit in i mitt liv med stormsteg, föreläsningarna har gått tillbaka till en betryggande gymnasienivå och snön droppar från taken. Jag har plötsligt all tid i världen för att diskutera deal brakers, dejtingsajter och nya tappningar på "fångad av en stormvind" i solen på Haga Nygata.

Den senaste tiden har dimmiga modevisningar med bjudvodka blandats med skivspelande på Jazzhuset och middagar med fina vänner.

Ja för att sammanfatta det hela så är livet ganska skönt, bortsett från små slängar av manodepressivitet men det är inget som inte choklad och solsken kan råda bot på.
Igår var ännu en sådan dag.

Jag mötte mamma i soliga Linné. Vi minglade runt på lägenhetsvisningar och fick skjuts av mäklare. Efter en stor söndagsbrunch med en oändlig våffeltillgång så vandrade vi förbi bion. Klockan var 16.17 och 16.15 började en film som hette "A single man". Planchen såg fin ut men vi hann inte läsa vad den handlade om utan köpte biljetter och fnissade in lagom till reklamen övergick till SFs välkända truddilutt.

Och vilken vacker film Tom Ford hade skapat. Mode, fotografi och skådespelare samarbetade till en röra utav ögongodis. Att inte Colin Firth fick en oscar inatt är för mig fortfarande oförståeligt.

Kommentarer
Postat av: marie

Mysigt!

2010-03-08 @ 18:50:19
URL: http://bapaba.blogg.se/
Postat av: marie

du är tamejfasen den finaste som någonsin gått i ett par skor!

2010-03-08 @ 19:48:16
URL: http://bapaba.blogg.se/
Postat av: anneli

oh, kanske en film att vila ögonen på ett tag då!

jag vill till göteborg i vår, puss pårej

2010-03-09 @ 10:57:52
URL: http://makaroner.blogg.se/
Postat av: Signe

AAAH jag har fortfarande inte sett den! Det hindrade mig dock inte från att hålla tummarna för min Mr Darcy häromnatten.. Hemligheten för att hålla sig vaken är för övrigt marängsviss, and lots of it!

2010-03-09 @ 17:18:05
URL: http://alltlutar.blogg.se/
Postat av: Signe

Förresten! Kom på en grej: Se 'An Education'! Väldigt bra och jättefina sextiotalsmiljöer och bra musik! Kul att se hur London såg ut också, det brukar ju oftast vara USA i 60-talsfilmer..

2010-03-09 @ 17:21:11
Postat av: PalmerLELIA28

At this site only you can see very hot thing corresponding with this good post. With your help the the best features of <a href="http://www.primewritings.com/prices.php">our prices</a> used to be manifest. I know that now used to be really easy to get professional <a href="http://www.primewritings.com">custom essay uk</a> at the essay writing service.

2012-01-13 @ 10:59:10
URL: http://www.primewritings.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0