tretton - fyra små apor hoppade i sängen

Tydligen bloggar jag i genomsnitt var tredje vecka, det känns ganska vettigt. Det är väl ungefär så mycket ni orkar läsa om mig.

Min fastighetsskötare kände att det var nödvändigt att ringa och be om tillåtelse att gå in i en lägenhet som jag inte bor i, trots att det var jag som bad honom göra det. Nu kan jag inte somna om. Ligger istället här här med hals och huvud -ont. Hoppas jag inte har fått något sviningt, det vore ganska tråkigt eftersom det är musiquiz ikväll.

Inatt drömde jag om jättekonsktiga saker, en fantasysaga fylld av trollkarlar, stora brandgula björnar, flygande människor och läskiga lampor. Tolkien släng dig i väggen!

Jag har ett ganska upptaget liv. På måndagar spelar jag pingis, på tisdagar lär jag mig om musik, på onsdagar kollar jag på tv, på torsdagar dansar jag, på fredagar dansar jag, på lördagar dansar jag, på söndagar äter jag familjemiddag och tänkte börja spela schack med. Passar jag mig inte springer jag snart rakt in i väggen.

Här är lite bilder från gårdagens pingisträning:

En sportig tävlingsmänniska som mig blir riktigt sura när de åker ut.

tolv - all the party people dancing for the indie star

Här ligger jag på en ryamatta med Arnolds stela terminatorstämma i bakgrunden. Det är så vi festar i Göteborg.

Det är kallt ute, varje gång jag lämnar lägenheten så sprids luften av ånga från min andedräkt. Min ena vante försvann någonstans i röran på sejdeln och min ena hand blir alltid kall efter cykelturer.

Jag är inte så trött och borde lämna den trygga värmen och mjuka ryamattan för halloweenäventyr, men jag ids inte. Det slutar ändå bara med matturer till seveneleven och pinsamma uppraggningsförsök av utklädda män som tror att de har något att ge i jämförelse med Ben & Jerry. Tur att det är vinter så jag inte behöver se att de faktiskt har linnen under sina jackor. Det borde inte vara tillåtet att sälja linnen till män.

Häromnatten vandrade jag och Marie hem efter att ha sett (500) days of summer och vi upptäckte plötsligt att hösten har kommit och i ett duggregn på haganygata var den vackrare än någonsin. Nästan lika vacker som kvällar på jazzhuset, calles korv och rödvinsläppar.


Hur coolt det än må vara att ligga på golvet så är det dags för mig att stänga av teven för att ersätta Arnold med något mer uppskattat typ http://open.spotify.com/track/4fS8DhYo5NcBhHN7VLDQL2

hasta la vista, baby

RSS 2.0