tjugo - I've got sunshine, on a cloudy daygif maker gif maker
The Temptations – My Girl

Egentligen är pojkvänner helt överflödiga när det finns paketlösningar som Marie. Jag får dans, romantiska alla hjärtans dag -middagar på Hagabion, biobesök samt mysiga skednätter. Allt i en härlig lyxförpackning och till priset av en. 

På lördag fyller jag år! Då ska vi äta kakor och "doing the mess around" värre är Ray Charles någonsin kan ha förutspått.


nitton - don't play with me cause you're playing with fire

Igår var jag på Beatlesfest. Ett koncept som inte kan gå fel. Det gjorde det inte heller. Jag har alltid varit en förespråkare för klubbnätter framför hemmafester. Men såhär på ålderns höst har jag börjat förstå det underbara i god dricka i fint sällskap. Trevligt sällskap kan behövas, speciellt under kalla februarinätter. Extra fint är det när värden med ypperlig musiksmak.

Idag har jag varit hemma i Uddevalla. Ätit god mat och beskådat tantsnusk på Sagabion. Med lite Shirelles och Beach Boys i soundtracket så kan tantsnusk funka ganska fint.

Hittade en Arctic Monkeysskiva i röran på mitt rum. Jag kan inte förstå varför jag införskaffat den. Jag gillar ju inte Arctic. Den var fortfarande inplastad. Men ett rockigt omslag hade den.  


Nu ska jag leta lägenhet bland snuskgubbarna på blocket. Ni kan ju lyssna på lite Stones eller Donovan så länge. God kväll.

Ps. Mamma kom precis in och gav mig en ”The times they are a-changin”-LP. (Jag hade tagigt den av henne. Hon tog tillbaks den. Men nu fick jag den för att ”hon hade den redan på skiva”). Samtidigt pratade hon om hur mysig han var och hur töntigt Anna Järvinen sjöng på På Spåret. Ibland är jag min mors dotter så mycket att det är läskigt.


Arton - I'm happy just to dance with you

Idag fick jag ett brev med blommor och söta katter, det var från mamma som tyckte det skulle vara ypperligt fint med kakor, middag och bio på lördag. Världens bästa mamma!

Nästa höjdpunkt blev att Jasmine hade satt upp mig och Marie på gästlistan tills imorrn, dans är fint, och de med de extra slantarna ska jag unna mig lite findricka.

Sist men inte minst så hade Eva köpt en julklapp till sig själv på TVshop (!) Zuma träningsvideo. Man fick maracas på köptet och det gälde att skaka på höfterna och vifta på armarna som aldrig förr. Det har jag, Marie och Eva gjort hela morgonen.Efter en genomläsning av mina få blogginlägg så märkte att detta har kommit att bli en "hur jag spenderar mitt ointressanta liv" -blogg, vilket jag absolut vill unvika. Jag lovar att bättra mig och skriva om mer världsliga ting, som t.ex. hur otroligt vacker Anna Karina är i Godards "Vivre sa vie". Njut ni av henne medans jag studerar och lär mig om Marx liv och teorier.
RSS 2.0