tretton - fyra små apor hoppade i sängen

Tydligen bloggar jag i genomsnitt var tredje vecka, det känns ganska vettigt. Det är väl ungefär så mycket ni orkar läsa om mig.

Min fastighetsskötare kände att det var nödvändigt att ringa och be om tillåtelse att gå in i en lägenhet som jag inte bor i, trots att det var jag som bad honom göra det. Nu kan jag inte somna om. Ligger istället här här med hals och huvud -ont. Hoppas jag inte har fått något sviningt, det vore ganska tråkigt eftersom det är musiquiz ikväll.

Inatt drömde jag om jättekonsktiga saker, en fantasysaga fylld av trollkarlar, stora brandgula björnar, flygande människor och läskiga lampor. Tolkien släng dig i väggen!

Jag har ett ganska upptaget liv. På måndagar spelar jag pingis, på tisdagar lär jag mig om musik, på onsdagar kollar jag på tv, på torsdagar dansar jag, på fredagar dansar jag, på lördagar dansar jag, på söndagar äter jag familjemiddag och tänkte börja spela schack med. Passar jag mig inte springer jag snart rakt in i väggen.

Här är lite bilder från gårdagens pingisträning:

En sportig tävlingsmänniska som mig blir riktigt sura när de åker ut.

Kommentarer
Postat av: JP

good daamn, vad du är snygg i håret :D

och var tredje vecka är faktiskt under all kritik, jag vill ju läsa om dig varje dag fattar du väl!

2009-11-24 @ 10:51:59
Postat av: karin

alltså jenny du är bäst, kommenterat jämt överallt och är sådär peppig så man blir glad puss

2009-11-24 @ 11:41:06
URL: http://kodachrome.blogg.se/
Postat av: MiriamChang

The <a href="http://essaysexperts.com">paper writing</a> created by distinguished writers, can give different persons A+. Thence that is worth to <a href="http://essaysexperts.com">buy term papers</a> to reach your main goal, I think.

2012-04-07 @ 20:40:01
URL: http://www.essaysexperts.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0